Fisk en papillotes
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med det vand, der hænger ved. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen". Hæld spinaten i en sigte og pres den fri for væde.
Drys rødtungefileterne med 1 tsk af saltet. Skær laksen på tværs i 12 strimler. Klip 6 stykker bagepapir (a ca. 35 x 42 cm). Fordel spinat, resten af saltet, smør i små stykker, rødtungefileter, laksestrimler og peber midt på de 6 stykker bagepapir. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fisken. Sno hver ende og bøj dem op. Bag fiskepakkerne midt i ovnen. Bagetid: Ca. 15 min. ved 225° - sluk ovnen og lad fiskepakkerne stå ved eftervarmen i ca. 10 min. Serveres med safransauce og landbrød. Tips: En papillotes er en fransk betegnelse, der bruges om retter, som er tilberedt i ovn - indpakket i papir. Under tilberedningen blandes dampe og smagsstoffer inde i pakken, og når den åbnes, frigives en herlig, kraftig duft. Pakkerne serveres derfor på tallerkener, så alle, der deltager i måltidet, får glæde af duftoplevelsen. |
|
Opskriften er vist 24440 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer ila - 2007-01-11 22:47:28 retten lyder rigtig spændende, skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne