Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedning af kødet:
Skær kødet i store tern ca. 4x4 cm. Brun det ad 2-3 gange i varmt, nøddebrunt smør og olie i en tykbundet gryde. Kødet tages op og fedtstoffet kasseres. Pil og hak løgene. Svits dem i 1 spsk. smør og 1 spsk. olie i gryden. Læg kødet tilbage i gryden og drys mel og paprika over. Krydr med salt og peber. Grøntsagerne koges med i gryden: Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom tomaterne i gryden. Tilsæt vand og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt, ca. 1½ time. Rør jævnligt i gryden. Skyl porrerne og snit dem fint. Kog dem med i retten de sidste 5 minutter. Så tilsættes piskefløden, og retten smages til med salt, peber og paprika. Båndspaghettien koges: Kog båndspaghettien som anført på pakken, du har købt dem i, og server den til retten. Ragouten kan serveres direkte fra gryden eller i en pæn skål. Små kuvertbrød passer godt som tilbehør |
|
Opskriften er vist 18920 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Karina Urup Kofod - 2009-02-15 19:21:56 Lavede retten om formiddagen ventede dog med fløden og porrene. Til aften varmede vi retten og tilsatte fløde og porrene. Det var bare så lækkert mørt og saftigt. Det er ikke sidste gang vi laver denne her ret Lone - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig nem ret. Er god at forberede i forvejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne