Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti

Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :




Ingredienser:
¾ kg.oksetykkam
 
2 spsk.smør
3 spsk.olie
300 g.løg
20 g.hvedemel
1 spsk.paprika
 salt
 peber
¾ kg.tomater
2 dl.vand
2 porer
1 dl.piskefløde
 
300 g.båndspagetti 500 g. hvis frisk
 
 Brød f.eks. kuvertbrød
 


Opskrift:

Tilberedning af kødet:
Skær kødet i store tern ca. 4x4 cm. Brun det ad 2-3 gange i varmt, nøddebrunt smør og olie i en tykbundet gryde. Kødet tages op og fedtstoffet kasseres.

Pil og hak løgene. Svits dem i 1 spsk smør og 1 spsk. olie i gryden. Læg kødet tilbage i gryden og drys mel og paprika over. Krydr med salt og peber.

Grøntsagerne koges med i gryden:
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom tomaterne i gryden. Tilsæt vand og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt, ca 1½ time. Rør jævnligt i gryden.

Skyl porrerne og snit dem fint. Kog dem med i retten de sidste 5 minutter. Så tilsættes piskefløden, og retten smages til med salt, peber og paprika.

Båndspagettien koges:
Kog båndspaghettien som anført på pakken, du har købt dem i, og server den til retten. Ragouten kan serveres direkte fra gryden eller i en pæn skål.

Små kuvertbrød passer godt som tilbehør




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14562 gange,
og udskrevet 615 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina Urup Kofod  -  2009-02-15 19:21:56
Lavede retten om formiddagen ventede dog med fløden og porrene. Til aften varmede vi retten og tilsatte fløde og porrene. Det var bare så lækkert mørt og saftigt. Det er ikke sidste gang vi laver denne her ret


Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig nem ret. Er god at forberede i forvejen.