Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti

Ragout af oksetykkam, tomat og paprika med båndspagetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.oksetykkam
 
2 spsk.smør
3 spsk.olie
300 g.løg
20 g.hvedemel
1 spsk.paprika
 salt
 peber
750 g.tomater
2 dl.vand
2 porer
1 dl.piskefløde
 
300 g.båndspaghetti 500 g. hvis frisk
 
 Brød f.eks. kuvertbrød
 
Opskrift:
Tilberedning af kødet:
Skær kødet i store tern ca. 4x4 cm. Brun det ad 2-3 gange i varmt, nøddebrunt smør og olie i en tykbundet gryde. Kødet tages op og fedtstoffet kasseres.

Pil og hak løgene. Svits dem i 1 spsk. smør og 1 spsk. olie i gryden. Læg kødet tilbage i gryden og drys mel og paprika over. Krydr med salt og peber.

Grøntsagerne koges med i gryden:
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Kom tomaterne i gryden. Tilsæt vand og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt, ca. 1½ time. Rør jævnligt i gryden.

Skyl porrerne og snit dem fint. Kog dem med i retten de sidste 5 minutter. Så tilsættes piskefløden, og retten smages til med salt, peber og paprika.

Båndspaghettien koges:
Kog båndspaghettien som anført på pakken, du har købt dem i, og server den til retten. Ragouten kan serveres direkte fra gryden eller i en pæn skål.

Små kuvertbrød passer godt som tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 18920 gange,
og udskrevet 696 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-15 19:21:56
Lavede retten om formiddagen ventede dog med fløden og porrene. Til aften varmede vi retten og tilsatte fløde og porrene. Det var bare så lækkert mørt og saftigt. Det er ikke sidste gang vi laver denne her ret

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig nem ret. Er god at forberede i forvejen.