Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret oksesteg med æble-peberrodskompot samt agurkesalat

Braiseret oksesteg med æble-peberrodskompot samt agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.oksetykkam
 olie til stegning
1 renset gulerod i grove stykker
½ renset porre i mindre stykker
100 g.renset knoldselleri i mindre stykker
1 laurbærblad
5 helesorte peberkorn
1 terningoksebouillon
1 litervand
1 løg, delt i to
 salt
 peber
 
400 gramskrællede kartofler
 
100 g.peberrod, fintreven
2 belle de boskop æbler
 
 Agurkesalat af ½ agurk
 


Opskrift:

Oksetykkammen steges af i stor gryde på alle sider. Tilsættes grøntsager, krydderier, bouillonterning og vand. Koges ved svag varme i ca. 60 min. Affedtes og skummes jævnligt.

Kartoflerne sættes over at koge.

Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker, koges til mos i lille kasserolle med en anelse vand og under låg. Kort før servering tilsættes peberrod.

Kødet anrettes sammen med æble-peberrodskompot samt de kogte kartofler og lidt agurkesalat.

Tips:

Bouillon fra stegen gemmes til suppe.

Den resterende kød kan evt. anvendes til "pyt i pande".




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 28007 gange,
og udskrevet 707 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu