Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lobescoves

Lobescoves, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.oksekød i tern, tykkam ell. lign
1 løg i tern
1 laurbærblad
 salt
 peber
400 g.kartofler i tern
4 dl.oksebouillon
½ pottefinthakket purløg
50 g.koldt smør i tern
 evt. syltede rødbeder og frisk rugbrød
 


Opskrift:

Kødet gives et kort opkog og skylles med koldt vand. Sættes over i ny gryde og der hældes bouillon, laurbær, løg og peber i. Koges ved svag varme i ca. 35 minutter hvorefter kartoffelternene tilsættes. Det hele koges mørt og smages til med salt og peber. Inden servering drysses med purløg og der fordeles koldt smør over retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 27152 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mikkel  -  2012-11-08 18:05:52
Jeg var lidt forvirret omkring tilberedning af tykkammen, jeg forstår det således: Skær kød i tern sæt kød i vand bring vand i kog lad det koge og skumme i 2-3 minutter fisk kødet op af vandet og put det over i en gryde med koldt vand fisk kødet op af det kolde vand og put det over i en gryde med bouillon Det virker bare lidt underligt synes jeg, og mister man så ikke noget af den gode smag når man koger det af sådan og skyller det bagefter?


Kirsten Milner  -  2009-02-05 15:58:20
Hej! Jeg bor i England og kan fortaelle, at lobescoves er en soemandsret der stammer fra Liverpool. I oevrigt kalder vi folk fra Liverpool, 'Scousers'! Her tilfoejes ogsaa guleroedder og selleri sammen med kartoflerne.