Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammesteg/Lammeryg

Lammesteg/Lammeryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammesteg/Lammeryg, billede 4 Lammesteg/Lammeryg, billede 1 Lammesteg/Lammeryg, billede 2 Lammesteg/Lammeryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1700 g.lammeryg
 salt
 hvidløg
 
1000 g.Små kartofler
 agurkesalat
 myntegele
 


Opskrift:

Fedtlaget skæres igennem midt på, over rygtappen, og fedtet løsnes fra kødet, men skæres ikke helt af. Fileterne renses for sener og hinder. Få slagteren til at gøre det.

Gnid kødet med krydderierne og læg ryggen i en stor bradepande. Afpudset kan lægges med ned i bradepanden, eller det kan brunes af i en gryde og hældes vand på til en fond.

Sættes i ovnen ved 275 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Kødet tages ud af ovnen og hviler i ca 30 minutter.

Kødet skærres af benene og skæres herefter i skiver på skrå, kan lægges tilbage på benene og serveres herpå på fad.

Stegen serveres med små pillekartofler eller små smørristede kartofler, agurkesalat og myntegelé.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 56271 gange,
og udskrevet 683 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Preben   -  2016-03-22 15:39:20
Jeg gav den 4. For at få 5 skulle den ikke have glemt frisk rosmarin.