Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds i sursød sovs

Struds i sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsekød
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 dl.sød marsala
1 dl.vineddike
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten. Varm olivenolie i en stegegryde og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin, skru ned og lad stegen simre i ca. 30-40 minutter. Tag den op og lad den hvile tildækket. Kom vineddike og den søde vin på stegeskyen lad det koge lidt ind. Tilsæt derefter honning og krydderier og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Server med kogte blandede ris og en salat med bønnespirer, rød peber og hakket ingefær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu