Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Struds i sursød sovs

Struds i sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.strudsekød
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 dl.sød marsala
1 dl.vineddike
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten. Varm olivenolie i en stegegryde og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin, skru ned og lad stegen simre i ca. 30-40 minutter. Tag den op og lad den hvile tildækket. Kom vineddike og den søde vin på stegeskyen lad det koge lidt ind. Tilsæt derefter honning og krydderier og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Server med kogte blandede ris og en salat med bønnespirer, rød peber og hakket ingefær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5704 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu