Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsebøf i pebersovs

Strudsebøf i pebersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 bøffer, skåret af roastbeef, oysterfilet eller mørbrad
 madagascarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.cremefraiche
1 spsk.dijonsennep
 salt
 olie til stegning
 


Opskrift:

Bøfferne krydres med madagascarpeber, steges i olier på panden i 2-4 min på hver side. Tag kødet op og pak det ind i stanniol mens saften sætter sig. Kog panden af i Rødvin og lad den koge ind. Rør cremefraiche i, og lad det simre lidt. Smag til med dijonsennep




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10654 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-01-13 23:28:13
Fordi de 4 bøffer er skåret af strudsekød, det fremgår godt nok ikke så tydligt af opskriften ud over navnet.


Annette  -  2008-01-12 17:20:31
Hvorfor i alverden kalder i denne ret for "Strudsebøf"????