Grønne og blå vindruer200 g. Grønne og blå vindruer
salt salt
peber peber
Opskrift:
Tilbered saucen først.
Løg sauteres, der tilsættes bouillon og portvin, jævnes og druer tilsættes.
strudsetournedos'erne steges på pande, kun få minutter på hver side. Der drysses med salt og peber. Kødet lægges i et fad, og saucen hældes over, pyntes med persille. Serveres med ovnstegte kartofler og gulerødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4765 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider