Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsetournedos med druesauce

Strudsetournedos med druesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 stk.Tournedos
 olie til stegning
 Salt
 peber
 persille til pynt
 
 saucen:
1 løg, finthakket
1 dl.Portvin
 lidt olie
 dl.Bouillon
 maizena til jævning
200 g.Grønne og blå vindruer
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tilbered saucen først.
Løg sauteres, der tilsættes bouillon og portvin, jævnes og druer tilsættes. strudsetournedos'erne steges på pande, kun få minutter på hver side. Der drysses med salt og peber. Kødet lægges i et fad, og saucen hældes over, pyntes med persille. Serveres med ovnstegte kartofler og gulerødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4302 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu