Strudsetournedos med druesauce

Strudsetournedos med druesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 stk.Tournedos
 olie til stegning
 Salt
 peber
 persille til pynt
 
 saucen:
1 løg, finthakket
1 dl.Portvin
 lidt olie
 dl.Bouillon
 maizena til jævning
200 g.Grønne og blå vindruer
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tilbered saucen først.
Løg sauteres, der tilsættes bouillon og portvin, jævnes og druer tilsættes. strudsetournedos'erne steges på pande, kun få minutter på hver side. Der drysses med salt og peber. Kødet lægges i et fad, og saucen hældes over, pyntes med persille. Serveres med ovnstegte kartofler og gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 5735 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu