Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lille Filet, med råstegte kartofler og gulerødder

Lille Filet, med råstegte kartofler og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.inderfilet
 Olie
 salt
 peber
1 stortløg i tynde ringe.
 rå skrællede kartofler i både
 rå skrællede gulerødder i stave.
 


Opskrift:

Kartofler vendes på panden i olie, drysses ,med salt og oregano, hældes i et ildfast fad, gulerødderne vendes også på panden, og krydres med timian og salt og hældes også i fadet, det sættes i ovnen ved 200 gr.

Derefter svitses løgringene på panden, når de er bløde og let brune kommes de i et mindre fad, hvortil der er låg. Strudsefilet'en vendes derpå i olie på panden ved god varme, krydres godt med salt og peber, færdigsteges ved svag varme, vendes jævnligt, må max. få 10 minutter i alt incl. bruning! Strudsefilet'en tages af panden, og kommes i fadet med løgene, som lægges ovenpå filet'en, låget lægges på og det hele pakkes ind i et håndklæde eller andet som kan holde det varmt i ca. 15 minutter. Medens stegen hviler, laves der en bearnaisesauce! Filet'en skæres i tynde skiver og anrettes med bløde løg og serveres med de råstegte kartofler og gulerødderne, samt bearnaisesaucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9956 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu