Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret grøntsagsgryde (Strudsganoff)

Krydret grøntsagsgryde (Strudsganoff), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.hakkedet løg
250 g.champignon skåret i kvarte
 lidt citronsaft
1 spsk.paprika
 lille drys karry
2-4 spsk.smør
 salt
 peber
 
 Kødfyld:
500 g.strudsesmåkød
2-4 spsk.smør
1-2 spsk.hvedemel
4 dl.hvidvin
1 spsk.tomatpure
 piskefløde eller creme fraiche
 


Opskrift:

I en fladbundet gryde sauteres de hakkede løg i smør. De må ikke blive brune. Tilsæt champignon og citronsaft. Rør godt rundt. Drys med paprika, karry, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter. På en stegepande brunes strudsesmåkødet i smør. Drys med mel og vand. Kødet må ikke gennemsteges. Kom det op i grønsagsgryden. Rør hvidvin med tomatpuré og hæld det over. Bland det godt. Varmes igennem og smages til med piskefløde eller creme fraiche.
Serveres med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5448 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu