Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteg med appelsinsauce

Strudsesteg med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsesteg
 margarine til bruning
1 stk.appelsin
1 spsk.sukker
1 stk.citron
2 dl.hvidvin
1 stk.finthakket skalotteløg
21/2 dl.hønsebouillon
 lidt majsstivelse
 salt
 peber
 evt. 1-2 spsk. appelsinlikør
 


Opskrift:

Skræl appelsin og citron og fjern den hvide hinde på indersiden af skallen. Skær skallen i super tynde og lange strimler og giv dem et opkog i vand. Spul med koldt vand og dryp af i sigte. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det på begge sider i en gryde. Tag kødet op og rør skalotteløg og sukker i. Lad det karamellisere. Tilsæt hvidvin og kog den ned til det halve. Tilsæt bouillon, saften fra appelsinen og 1/2 citron. Læg kødet tilbage i gryden og kog det under låg ca. 10 minutter på hver side til kødet er rosa indeni. Tag stegen og hold den varm. Jævn til en tynd sauce med majsstivelse udrørt med koldt vand. Tilsæt appelsin/citron-strimler og smag til med salt og peber og evt. appelsinlikør. Serveres med råstegte kartoffelbåde og grønne bønner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3968 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu