Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef med kartoffelsalat

Roastbeef med kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.roastbeef i MesterKvalitet
1 kg.aspargeskartofler
250 g.fromage frais naturel 0.5%
250 g.Cheasy A38
1 spsk.rørsukker
 Saft af ½ citron
4 skalotteløg
1 bdt.purløg
10 cherrytomater
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220º, hvorefter temperaturen sænkes til 190º. Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering.

Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.

Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakkede skalotte- og purløg. Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten.

Tips:

frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16395 gange,
og udskrevet 448 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu