Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk roastbeef

Engelsk roastbeef, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :

Engelsk roastbeef, billede 4 Engelsk roastbeef, billede 1 Engelsk roastbeef, billede 2 Engelsk roastbeef, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.skært oksekød af indelår eller tykstegsfilet
½-1 tsk.
 peber
300 g.små skalotte- eller perleløg
 vand
10-15 g.smørbolle
 
 


Opskrift:

Snør evt. kødet til en steg, der er lige tyk over det hele. Gnid den med salt og peber. Sæt et kødtermometer i, så spidsen sidder midt i den tykkeste del. Anbring kødet i et passende fad og sæt det i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn. Steg til termometeret viser 58-60º, ca. 1 time.

Forkog løgene i 5 min. og pil dem. Læg dem ved siden af kødet, når det har stegt 30 min.

Tag kødet ud, når det er færdigt og lad det trække indpakket i alufolie i ca. 10 min.

Skær det derefter i tynde skiver. Læg dem på serveringsfadet med løg ved siden af.

Skyen kan varmes og evt. spædes med kogevandet fra løgene og serveres til.

Server med gratinerede eller bagte kartofler og evt. lidt salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (25 stemmer)

Opskriften er vist 79514 gange,
og udskrevet 1894 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik  -  2010-07-29 14:28:25
Sorry - det er ikke en engelsk roast beef. ;) http://www.videojug.com/film/how-to-make-roast-beef


Dietrich  -  2008-03-04 18:05:57
Jeg forbruner altid kødet først og steger det derefter i alufolie, derved forbliver kødet dejlig saftigt. Jeg serverer med hassel bach kartofler og waldorf salat. Lækkert.