Kommentarer
Beth - 2013-01-28 10:41:10 Stegetiderne passer. Men krydderurterne er spild af penge
Mia - 2012-04-02 08:45:44 Kunne man evt hælde lidt vand ved stegen, så der var lidt til sovsen?
Lise - 2012-03-26 16:40:04 Rigtig lækker, jeg lod den få 63 grader og hvile i 20 min. Den var dejlig mør, næste gang vil jeg prøve med 60 grader, så den bliver mere rosa.
benterq - 2011-04-30 19:15:51 Har lige lavet og spist og nydt denne roastbeef - mums - det var en nydelse - stegetiden passer perfekt til rosa - det er ikke sidste gang jeg laver denne roastbeef- (Det var første gang nogensinde jeg prøvede at lave roastbeef) Vi fik hasselback kartofler der var smurt med olie og paprika og hjemmelavet agurkesalat til. :-)
efysos - 2011-04-16 20:07:17 Lækker nem ret. mums
Mika Pedersen - 2010-12-21 06:33:19 Hvis man lige gemmer overskudet fra bradepanden til at lave en sovs med så er den værd at prøve evt med en oksebouillon terning i og lidt fløde (alternativ mælk og mel jevning)
Ingen nummerplade - 2009-12-31 16:58:03 Mums, er igang med denne, glæder mig.
:-)
Franck V. Torres - 2009-01-01 11:47:32 Fantastisk opskrift og smager rigtig godt med de friske krydderurter osv.!
Ikke sidste gang vi skal bruge den opskrift.
Luc - 2008-12-29 14:24:39 Fantasique!
Stegetiden passede perfekt for helt tilpasse rosa/rød stegning
- og kryderblanding... délicieux :D
Per - 2008-04-09 10:05:44 Roastbeef er ikke et bestemt stykke kød, i supermarkederne er det gerne af inderlår som ikke er så mørt, ønsker du et stykke rigtigt mørt kød bør du bruge filet eller mørbrad.
Kim Dybdahl - 2008-03-02 15:53:26 Lækkert kryddret kød, ja helt perfekt med Italiensk kartoffel salat til og Glaseret grønsager.
Lækkert
AD - 2007-08-05 22:22:59 Rigtig godt med italiensk kartoffelsalat (se her på sitet)
den autonome - 0000-00-00 00:00:00 god med blancerede bønner med vinegrette sauce
anne bech - 0000-00-00 00:00:00 Bliver ikke tør. Godt krydret.
Jan Hilmar - 0000-00-00 00:00:00 Det er en lækker opskrift. Kan også anvendes til klumpen
|