Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt roastbeef med krydderurter

Ovnstegt roastbeef med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnstegt roastbeef med krydderurter, billede 4 Ovnstegt roastbeef med krydderurter, billede 1 Ovnstegt roastbeef med krydderurter, billede 2 Ovnstegt roastbeef med krydderurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.roastbeef (okseinderlår)
 
1 bundtpersille, finthakket
1/2 dl.finhakket frisk estragon eller 1 spsk. tørret
2 fedpresset hvidløg
25 g.blødt smør
1 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Persille, estragon, hvidløg, smør, salt og peber røres sammen.

Roastbeefen lægges i en lille bradepande og urteblandingen smøres på. Kødet brunes ved 225 grader C. alm. ovn i 15 minutter.

Steger videre ved 160 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.

Roastbeefen trækker under aluminiumsfolie i 15 min. før den skæres i tynde skiver.

Servering:
F. eks. med Hasselback kartofler og italiensk brød.

Tips:

Centrumstemperatur ved brug af stegetermometer.

Rød 55-60
Rosa 60-65
Gennemstegt 65-68




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (73 stemmer)

Opskriften er vist 150425 gange,
og udskrevet 8505 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2013-01-28 10:41:10
Stegetiderne passer. Men krydderurterne er spild af penge


Mia  -  2012-04-02 08:45:44
Kunne man evt hælde lidt vand ved stegen, så der var lidt til sovsen?


Lise  -  2012-03-26 16:40:04
Rigtig lækker, jeg lod den få 63 grader og hvile i 20 min. Den var dejlig mør, næste gang vil jeg prøve med 60 grader, så den bliver mere rosa.


benterq  -  2011-04-30 19:15:51
Har lige lavet og spist og nydt denne roastbeef - mums - det var en nydelse - stegetiden passer perfekt til rosa - det er ikke sidste gang jeg laver denne roastbeef- (Det var første gang nogensinde jeg prøvede at lave roastbeef) Vi fik hasselback kartofler der var smurt med olie og paprika og hjemmelavet agurkesalat til. :-)


efysos  -  2011-04-16 20:07:17
Lækker nem ret. mums


Mika Pedersen  -  2010-12-21 06:33:19
Hvis man lige gemmer overskudet fra bradepanden til at lave en sovs med så er den værd at prøve evt med en oksebouillon terning i og lidt fløde (alternativ mælk og mel jevning)


Ingen nummerplade  -  2009-12-31 16:58:03
Mums, er igang med denne, glæder mig. :-)


Franck V. Torres  -  2009-01-01 11:47:32
Fantastisk opskrift og smager rigtig godt med de friske krydderurter osv.! Ikke sidste gang vi skal bruge den opskrift.


Luc  -  2008-12-29 14:24:39
Fantasique! Stegetiden passede perfekt for helt tilpasse rosa/rød stegning - og kryderblanding... délicieux :D


Per  -  2008-04-09 10:05:44
Roastbeef er ikke et bestemt stykke kød, i supermarkederne er det gerne af inderlår som ikke er så mørt, ønsker du et stykke rigtigt mørt kød bør du bruge filet eller mørbrad.


Kim Dybdahl  -  2008-03-02 15:53:26
Lækkert kryddret kød, ja helt perfekt med Italiensk kartoffel salat til og Glaseret grønsager. Lækkert


AD  -  2007-08-05 22:22:59
Rigtig godt med italiensk kartoffelsalat (se her på sitet)


den autonome  -  0000-00-00 00:00:00
god med blancerede bønner med vinegrette sauce


anne bech  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver ikke tør. Godt krydret.


Jan Hilmar  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en lækker opskrift. Kan også anvendes til klumpen