Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinat- og fiskefad

Spinat- og fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Spinat- og fiskefad, billede 4 Spinat- og fiskefad, billede 1 Spinat- og fiskefad, billede 2 Spinat- og fiskefad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
600 gram Hvillingfilet uden skind
150 gram Rejer uden skal, kogte
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Spinaten optøs og drænes. Lægges ud i et smurt ildfast fad. Sukker og salt drysses på. Fisken lægges ovenpå.

Tilbered sovs af væden fra aspargesene. Varm væden og rør en meljævning af mel og lidt vand. Tilsæt margarine og kom evt. lidt mere mælk/fløde i, sovsen skal være tyktflydende.

Asparges og rejer lægges over fisken og sovsen hældes over.

Bages i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveringsforslag:
Fiskefad med kogte kartofler eller flutes.

Pynt med dild og citron.

Tips:

I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 61486 gange,
og udskrevet 1488 gange.


Energi:
KJ total 5608 (1335 kcal)
KJ pr. Pers. 1402 (333 kcal)
Vægt ialt 1587 gram
Vægt pr. Pers. 396 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annette Hansen  -  2013-03-22 07:40:59
Det her er virkelig godt.


Fie  -  2012-01-15 14:26:16
Lækker opskrift! Jeg tilføjede 5 tomater, som jeg skar i skiver og lagde over fisken. Brugte madlavningsfløde istedet for alm. piskefløde.


en ung dreng   -  2009-05-04 18:08:28
jeg syntes det er en fantastisk ret og den er god at lave en dejlig sommer dag eller en kold vinter


  -  2009-05-03 22:59:24
Vi brugte torsk og laks og det blev også rigtig lækkert.


junior kokken  -  2009-01-11 17:12:48
Det er en super lækker ret,kan varmt anbefale den.Og man kan bruge det meste fisk til der,jeg har prøver rødspætte fileter det er også godt.tak for en go opskrift.