Fiskefad i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
450 gram Helbladet spinat, frost
600 gram Hvillingfilet uden skind
150 gram Rejer uden skal, kogte
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5608 (1335 kcal)
KJ pr. Pers. 1402 (333 kcal)
Vægt ialt 1587 gram
Vægt pr. Pers. 396 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)