Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med Aioli

Pasta med Aioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kogt kold pasta
150 g.forårsløg
4 små gulerøder
150 g.sukker ærter
2 dl.fine frossende ærter
2 dl.frisk reven parmasan
 
 Aioli:
1 æg
2 tsk.dijonsennep
2 fedpressede hvidløg
1 dl.oliven olie
1 dl.solsikkeolie
2 dl.crem fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens grønsagerne og skær den i mundrette stykker. Blancher dem i kogende vand et par minutter, og hæld vandet fra. Tø ærterne op.

Pisk ægget sammen med sennep og hvidløg. Tilsæt olien langsomt under piskning. Aiollien skal tykne, når olien er tilsat. Rør creme fraiche i og smag til med salt og peber. Vend pasta, aiolien, grønsagerne og ost sammen i en skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13318 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette  -  2006-12-26 10:57:29
brug pasteuriseret æg