Pasta med Aioli

Pasta med Aioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kogt kold pasta
150 g.forårsløg
4 små gulerøder
150 g.sukker ærter
2 dl.fine frossende ærter
2 dl.frisk reven Parmesanost
 
 Aioli:
1 æg
2 tsk.dijonsennep
2 fedpressede hvidløg
1 dl.olivenolie
1 dl.solsikkeolie
2 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens grønsagerne og skær den i mundrette stykker. Blancher dem i kogende vand et par minutter, og hæld vandet fra. Tø ærterne op.

Pisk ægget sammen med sennep og hvidløg. Tilsæt olien langsomt under piskning. Aiollien skal tykne, når olien er tilsat. Rør creme fraiche i og smag til med salt og peber. Vend pasta, aiolien, grønsagerne og ost sammen i en skål.





karakterer:
Opskriften er vist 15024 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-26 10:57:29
brug pasteuriseret æg