Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbradbøf i vinblade

Oksemørbradbøf i vinblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 oksemørbradbøffer på ca. 5 cm
20 g.smør
 Groft salt og peber
1/2 tsk.stødt rosmarin
8 vinblade
4 chalotteløg
250 g.markchampignon
1 dl.bouillon
2 dl.rødvin
1 dl.piskefløde
 Lidt jævning
2 middelstoregule eller grønne squash
1 spsk.olivenolie
 


Tilbehør:
Squash og aspargeskartofler. Rødvin og vand passer til denne ret.
Opskrift:

Pil løgene og hak dem fint. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret på en pande. Brun bøfferne og tag dem af panden. Kom løg og champignon på panden og svits dem. Kom bouillon, rødvin og fløde på og lad det småkoge. Skær squashene ud i skiver på 1 cm. Varm olien på en anden pande og steg squashene til de er bløde. Læg bøfferne på to vinblade, så de kan pakkes ind. Drys groft salt, friskkværnet peber og stødt rosmarin på inden vin bladene pakkes om. Bind en bomuldssnor om det for at holde sammen på bøfpakken. Læg bøfpakkerne på panden med champignon og løg. Lad den småsnurre i ca. 6 min. på hver side. læg bøfpakkerne på varme tallerkener. Fjern snoren. Jævn saucen, smag den til og hæl den ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11467 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu