oksemørbradbøffer på ca. 5 cm4 oksemørbradbøffer på ca. 5 cm
20
g.
smør20 g. smør
Groft salt og peber Groft salt og peber
1/2
tsk.
stødt rosmarin1/2 tsk. stødt rosmarin
8
vinblade 8 vinblade
4
chalotteløg4 chalotteløg
250
g.
markchampignon250 g. markchampignon
1
dl.
bouillon1 dl. bouillon
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
Lidt jævning Lidt jævning
2
middelstore
gule eller grønne squash2 middelstore gule eller grønne squash
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
Opskrift:
Pil løgene og hak dem fint. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret på en pande. Brun bøfferne og tag dem af panden. Kom løg og champignon på panden og svits dem. Kom bouillon, rødvin og fløde på og lad det småkoge. Skær squashene ud i skiver på 1 cm. Varm olien på en anden pande og steg squashene til de er bløde. Læg bøfferne på to vinblade, så de kan pakkes ind. Drys groft salt, friskkværnet peber og stødt rosmarin på inden vin bladene pakkes om. Bind en bomuldssnor om det for at holde sammen på bøfpakken. Læg bøfpakkerne på panden med champignon og løg. Lad den småsnurre i ca. 6 min. på hver side. læg bøfpakkerne på varme tallerkener. Fjern snoren. Jævn saucen, smag den til og hæl den ved.
Squash og aspargeskartofler. Rødvin og vand passer til denne ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12154 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider