Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orangemarineret kulmule med svampe

Orangemarineret kulmule med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Orangemarineret kulmule med svampe, billede 4 Orangemarineret kulmule med svampe, billede 1 Orangemarineret kulmule med svampe, billede 2 Orangemarineret kulmule med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kulmulefilet uden skind
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Marinade:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
16 laurbærblade
   
500 gram Østershatte
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
0.5 bdt. Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Drys fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken. Marinér fileterne i 1/2 time, vend dem et par gange under marineringen.

Dæk fadet med folie og damp fisken ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min., til den er fast. Øs marinaden over fisken et par gange under stegningen.

Kog bulgur som angivet på emballagen.
Skær svampene i strimler, smelt smørret på en pande og rist svampene et par minutter i smørret. Hak persillen og vend den i den kogte bulgur.

Server fisken med bulgur og de ristede svampe.

Tips:

I stedet for østershatte kan bruges Karl Johan eller champignon




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 47763 gange,
og udskrevet 1158 gange.


Energi:
KJ total 17264 (4110 kcal)
KJ pr. Pers. 4316 (1027 kcal)
Vægt ialt 2480 gram
Vægt pr. Pers. 620 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 696 KJ (165 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 15.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pagh  -  2011-09-22 10:53:40
Jeg halverede også marinaden, og der var rigeligt. Men fisken havde slet ikke taget smag af den. Den smagte kun af hav! :-(


  -  2010-10-21 16:43:12
meget god og velsmagende , men enig i at marinade mængden kan halveres. Jeg sparede lidt på laurbærbladene , og kunne sagtens smage dem. mvh Doris


Per  -  2009-10-10 16:00:39
Der er rigeligt med marinade, den kan sagtens halveres eller måske 1/4