Orangemarineret kulmule med svampe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kulmulefilet uden skind
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Marinade:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
16 Laurbærblade
   
500 gram Østershatte
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
0.5 bdt. Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 17264 (4110 kcal)
KJ pr. Pers. 4316 (1027 kcal)
Vægt ialt 2480 gram
Vægt pr. Pers. 620 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 696 KJ (165 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 15.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)