Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad med filodej og cornel af grøntsags caviar samt Sauce Chianti

Oksemørbrad med filodej og cornel af grøntsags caviar samt Sauce Chianti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.oksemørbrad skåret i 170 g Tournedos
4 stk.filodej
 smør
 salt
 peber
 
 Cornel:
1 aubergine
½ fl.italiensk Chianti Classico
1 gulerod
2 stk.løg
75 g.soltørrede tomater
2 stk.laurbærblade
1 rød peberfrugt
1 literbrun fond
1 grøn peberfrugt
1 gulerod
1 løg
100 g.champignons
3 fedhvidløg
1 kvisttimian
 
 


Opskrift:

Tournedos brunes af i smør, krydres med salt og peber. Rulles med 1 stykke trekantet filodej så den står op som et tårn. Aubergine, gulerod, peberfrugt, hvidløg og løg skæres i tern. Sauteres med timian samt soltørrede tomater i olie. De gennemsauterede grøntsager kommes i kødhakkeren og dryppes fri for væde i en sigte. Smages til med salt og peber og fyldes op oven på Tournedos som steges i 12 min. ved 210 grader. Trækketid 10 min.

Champignon, løg og gulerod sauteres møre uden at få farve. Rødvin tilsættes og reduceres til det halve, tilsæt brun fond. Koges blank, sigtes og monteres med 200 g koldt smør.

Serveres med smørristede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (36 stemmer)

Opskriften er vist 13522 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Æmand  -  2011-10-19 10:36:40
Den opskrift er fra Per Etbøl, hotel Phoenix i København! Ingen points for kopiopskrifter...vær dog lidt opfindsom selv!