Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce

Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :


Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce, billede 4 Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce, billede 1 Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce, billede 2 Engelsk bøf med kartoffel-grøntsagsrösti og bearnaisesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 engelske bøffer á 175 g
2 bagekartofler
1 gulerod, reven
2 forårsløg, fintskåren
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Bearnaisesauce (pulver ell. færdig)
 


Opskrift:

Bagekartoflerne skrælles og rives på den grove side af råkostjernet. Vandet presses fra de revne kartofler og blandes med gulerod og forårsløg. Massen steges på en teflonpande i olie ved middelvarme, til den bliver gyldenbrun, ca. 8-10 min på hver side.

Bøfferne krydres og steges ca. 6-8 min på hver side.

Servér med bearnaisesauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (47 stemmer)

Opskriften er vist 73438 gange,
og udskrevet 1548 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2017-12-31 15:35:16
Man laver da selv sin bearnaise


malthe  -  2015-03-17 19:52:31
Det er tilbehøret der afgører om det r en engelsk, fransk eller whatever beuf...


Thomas  -  2015-01-15 11:43:29
Det er ikke engelsk bøf for det er en ret og ikke et kødstykke man køber i supermarkedet.


Niels Jermiin Nielsen  -  2011-04-03 22:48:41
I går lavede jeg engelske bøffer for gæster. De var totalt vilde med dem. Jeg stegte dem 1 minut på hver side uden fedtstof. Derfetre 2 minutter på hver side i fedtstof - helst en blandig af vegatabilsk og animalsk fedtstof. Når de er stegt sådan pakkes de enkeltvis ind i staniol så de kan trække. De skal trække i 15 minutter pakket godt ind i nogle badehåndklæder. bemærk i øvrigt, at der overhovedet ikke puttes salt og peber på før gæsten selv gør det på tallerkenen. I aftes var der faktisk nogen som sagde at de slet ikke ville have salt og peber på idet de syntes at bøfferne uden salt og peber smagte så fantastisk meget at kvalitetskød. Prøv dette - har gjort det mange gange med succes! God appetit! :-9


  -  2010-12-30 10:15:23
Det er da en dødssynd at servere pulverbearnaise til sådan noget godt kød!


caro  -  2010-12-09 20:22:53
skal karoflerne være rå når man river dem?


  -  2009-01-11 21:15:53
jeg tror der menes hakkebøffer og de bliver som regel gennemstegt. Derfor den lange stegetid. selvom det er noget længe, selv for hakkebøffer.


john  -  2007-10-03 10:24:20
uanset hvad det hedder en dejlig ret.men jeg steger nu ikke mine bøffer så længe


Jose  -  2007-02-16 16:22:03
Gir Lykke helt ret. Dette er mærmere en beuf Bearnaise


Picco  -  2007-01-13 22:37:04
Ja, Lykke har ret, mvh en kok


Lykke  -  0000-00-00 00:00:00
det kan ikke kaldes engelsk bøf, for engelsk bøf serveres med hvide kartofler, skysauce og bløde løg.


Louise:  -  0000-00-00 00:00:00
JA! det smager da dejligt!!!! :)