Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinawok de luxe

Kinawok de luxe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinawok de luxe, billede 4 Kinawok de luxe, billede 1 Kinawok de luxe, billede 2 Kinawok de luxe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.oksemørbrad
1 lilleløg
2 cmingefær, frisk
4 spsk.soyasauce
2 spsk.tør sherry
1 porre
2 blegselleristilke
100 g.bønnespirer
2 spsk.olie
1 tsk.spidskommen
 


Opskrift:

Afpuds og tør kødet. Striml det fint og læg det i en skål.

Pil og hak løget fint. Skræl ingefæren og hak den fint. Bland soyasauce, sherry, løg og ingefær. Hæld marinaden over kødet og lad det trække 15 min.

Skyl porren grundigt og skær den i ½ cm tykke, skrå snitter. Skyl selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Skyl bønnespirerne og lad dem dryppe af.

Opvarm olien i en stor wok eller på en pande med høje sider. Brun kødet med marinaden ved stærk varme i ca. 3 min. Rør rundt hele tiden. Tilsæt selleristilkene og porren og steg yderligere 2-3 min under fortsat omrøring. Lad bønnespirerne stege med ca. 1 min under omrøring.

Krydr og smag evt. til med mere soyasauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 48532 gange,
og udskrevet 673 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anna Grete Callesen  -  2017-12-09 19:33:21
Super nem og velsmagende ret - vi fik ris til! Vil helt sikkert lave det igen.


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Kødet bliver kogt og ikke stegt, når man hælder marinaden med op i wokken. Marinaden skal tilsættes, men vent til kødet er stegt i ca. 3 min. I stedet for blegselleri kan man også finsnitte pak choi eller anden orientalsk kål.