Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekorteletter med sursød sauce (Mikroovn)

Svinekorteletter med sursød sauce (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
1 spsk.smør
 
 Sauce:
2 løg
4 tomater
½ agurk
1 spsk.smør
2 appelsiner
2 spsk.sukker’
3 spsk.hvidvinseddike
4 spsk.sojasauce
1 tsk.tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
2 spsk.Maizena
¾ dl.vand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. Skræl agurken. Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Bland løg og smør i tildækket skål. Tilbered på 650 watt i 5 minutter. Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes. Pres appelsinerne. Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Smag til med salt og peber. Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10096 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bendix  -  0000-00-00 00:00:00
En udmærket nem måde at lave sin egen sur-sød sauce på, selvom det virker lidt mystisk undervejs;0)