Svinekorteletter med sur-sød sauce (Mikroovn)

Svinekorteletter med sur-sød sauce (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter
1 spsk.smør
 
 Sauce:
2 løg
4 tomater
½ agurk
1 spsk.smør
2 appelsiner
2 spsk.sukker
3 spsk.hvidvinseddike
4 spsk.sojasauce
1 tsk.tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
2 spsk.Maizena
0.75 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. Skræl agurken. Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Bland løg og smør i tildækket skål. Tilbered på 650 watt i 5 minutter. Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem, mens saucen tilberedes. Pres appelsinerne. Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Smag til med salt og peber. Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 12955 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En udmærket nem måde at lave sin egen sur-sød sauce på, selvom det virker lidt mystisk undervejs;0)