Poussin med ribssauce (Mikroovn)
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Kom ribsgelen i en lille skål og smelt den i 20-30 sek. på højeste effekt.
Tilsæt honning, hvidløg, soyasauce, eddike og tabasco. Forvarm et bruningsfad i 4 min. på højeste effekt eller efter fabrikantens brugsanvisning Kom smør i fadet og læg poussinen med brystsiden nedad. Kog i 1½ min. på højeste effekt for at give farve. Vend den og kog i et min. på højeste effekt. Hæld saucen over og kog under låg 5-6 min. på middel effekt, indtil kødsaften er klar. Læg poussinen på et opvarmet serveringsfad. Bland majsmelet med 2 tsk. vand og kom jævningen i saucen. Kog i 30-45 sek. på højeste effekt, til saucen jævner. Rør rundt 2 gange. Hæld saucen over poussinen, pynt med persille og skiver af æbler og server. |
|
Opskriften er vist 9439 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne