Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paella (Mikroovn)

Paella (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeunderlår

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
4 spsk.olivenolie
6 kyllingeunderlår
1 løg, hakket
2 fedhvidløg, presset
1 lilleblæksprutte i skiver tiarmet
1 grøn peberfrugt i strimler
225 g.hakket flåede tomater
375 g.løse ris
1 tsk.paprika
3/4 dl.tør hvidvin
1/2 tsk.safran udblødt i 6 dl. kogende hønsebouillon
 evt. 12 blåmuslinger i skal
175 g.rød peber fra dåse, afdryppet og skåret i strim.
100 g.rejer med skal
100 g.frosne ærter
 
 pynt:
 friskhakket persille
 
 


Opskrift:

Forvarm et stort bruningsfad i 7 min. på højeste effekt, el. efter fabrikantens brugsanvisning. Kom kyllinglårene og halvdelen af olien i fadet og steg i 5 min. på højeste effekt. Flyt dem 2 gange under tilberedningen. Kom resten af olien i et halvdybt fad, tilsæt hvidløg og blæksprutte og svits 4min. på højeste effekt. Tilsæt peberfrugt og tomater og kog 4min. på højeste effekt. Tilsæt kylling, ris, paprika og vin og kog 3min. på højeste effekt. Tilsæt bouillon med safran og evt. muslinger samt rød peber. Kog under låg (el. mikrobølgefilm) i 15 min. på højeste effekt. Tilsæt rejer og ærter. Kog under låg i 5min. på højeste effekt. Pynt retten og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12054 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu