blæksprutte i skiver tiarmet 1 lille blæksprutte i skiver tiarmet
1
grøn peberfrugt i strimler 1 grøn peberfrugt i strimler
225
g.
hakket flåede tomater 225 g. hakket flåede tomater
375
g.
løse ris 375 g. løse ris
1
tsk.
paprika 1 tsk. paprika
3/4
dl.
tør hvidvin 3/4 dl. tør hvidvin
1/2
tsk.
safran udblødt i 6 dl. kogende hønsebouillon 1/2 tsk. safran udblødt i 6 dl. kogende hønsebouillon
evt. 12 blåmuslinger i skal evt. 12 blåmuslinger i skal
175
g.
rød peber fra dåse, afdryppet og skåret i strim. 175 g. rød peber fra dåse, afdryppet og skåret i strim.
100
g.
rejer med skal 100 g. rejer med skal
100
g.
frosne ærter 100 g. frosne ærter
pynt: pynt:
friskhakket persille friskhakket persille
Opskrift:
Forvarm et stort bruningsfad i 7 min. på højeste effekt, el. efter fabrikantens brugsanvisning. Kom kyllinglårene og halvdelen af olien i fadet og steg i 5 min. på højeste effekt. Flyt dem 2 gange under tilberedningen. Kom resten af olien i et halvdybt fad, tilsæt hvidløg og blæksprutte og svits 4min. på højeste effekt. Tilsæt peberfrugt og tomater og kog 4min. på højeste effekt. Tilsæt kylling, ris, paprika og vin og kog 3min. på højeste effekt. Tilsæt bouillon med safran og evt. muslinger samt rød peber. Kog under låg (el. mikrobølgefilm) i 15 min. på højeste effekt. Tilsæt rejer og ærter. Kog under låg i 5min. på højeste effekt. Pynt retten og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13051 gange, og udskrevet 215 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider