Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fasangryde

Fasangryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanhøns - Fasanhøner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 fasanhøner, i 4 stykker
50 g.smør el. margarine
1 rødløg, i skiver
2 stilkebladselleri i skiver
2 grønne æbler, u. kernehus or
25 g.hvedemel
1 1/2 dl.cider
3 dl.varm hønsebouillon
 salt
 peber
2 spsk.calvados
2 spsk.piskefløde
1 tsk.priskhakket persille
 
 Pynt:
1 grønt æble uden kernehus, skåret i både
1 spsk.citronsaft
 bladselleriblade
1/2 rødløg skåret i 4 tynde både
 
 
Opskrift:
Brun fasanstykkerne i 25 g smør el. margarine på stegepande på komfuret el. i et forvarmet bruningsfad. Kom resten af fedtstoffet i en stor gryde til mikro-ovn og smelt det i 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt løg og bladselleri og svits i 3 min. på højeste effekt. Tilsæt æblet og svits i 1 min. på højeste effekt. Rør melet i og tilsæt derpå cider og varm bouillon lidt af gangen. Kog i 2-3 min. på højeste effekt. Rør rundt 2-3 gange under kogningen. Læg fasanstykkerne i gryden, smag til med krydderier. Kog under låg i 5 min. på højeste effektog derefter i 30-35 min. på middel effekt, til kødet er mørt. Rør calvados og piskefløde i. Server retten med drysset persille. Tag kernehuset ud af æblet, skær det i både og penls det med citronsaft. Stik bladselleri mellem æblebådene og arranger det langs kanten af hver tallerken sammen med løgbådene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 28996 gange,
og udskrevet 611 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu