Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røræg (Mikroovn)

Røræg (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røræg (Mikroovn), billede 4 Røræg (Mikroovn), billede 1 Røræg (Mikroovn), billede 2 Røræg (Mikroovn), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Pisk æg og mælk sammen, tilsæt salt og peber efter smag og hæld det i en lille skål.

Tilsæt smør og sæt skålen i ovnen 1½-2 minutter ved 100%, til ægget er næsten stift. Rør rundt to gange under tilberedningen.

Lad retten hvile 1 minut før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (37 stemmer)

Opskriften er vist 132955 gange,
og udskrevet 2093 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-09-25 06:41:11
det smager rigtig godt! :-)