Bacon, æg og tomat (Mikroovn)
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg baconskiverne på en tallerken og sæt den i mikroovnen 30 sekunder ved 100%.
Halver tomaten og læg tomatstykkerne på tallerkenen med den overskårne side opad. Slå ægget ud i en smurt kop, stik blommen i stykker med en skarp kniv, læg plastfilm løst over og sæt tallerkenen med bacon og tomat. Lad retten stå i ovnen i 1½ minut ved 100% og drej tallerkenen hvert 15 sekund. Lad retten hvile 30 sekunder. Skær derefter ægget fri af koppen og læg det på tallerkenen. |
|
Opskriften er vist 100105 gange,
og udskrevet 1270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (59 stemmer) |
|
Kommentarer minimy1965 - 2014-08-18 09:59:15 hej hvor meget er mikroovn på ? min er på 750 w Kaj - 2013-07-29 15:45:59 En kommentar som den Mads kommer med er uden interesse for opskriften og dem der har set overskriften: Mikroovn. Bliv ved med at komme med nye opskrifter, hvis i har nogle. Mads - 2013-02-02 09:50:14 det da ikke mad :S tager 2 min at varme en pande op 3min ægg 3-4min bacon ...nu må det strålings mad da stoppe ... så man doven omg.. og resultatet på panden er bedst, uden diskution Per - 2012-10-27 12:03:01 Brugte en 850 W microovn, og den kunne godt have brugt lidt længere tid end foreskrevet. Tanja - 2011-08-05 14:28:00 Vær opmærksom på, at tomater har et højt indhold af nikkel!! Juntetis - 2009-05-06 21:34:44 Der findes særligt micro-film beregnet til brug i microovn Mogens - 2008-11-29 14:27:27 Læg "plastfilm over" i en microovn det må man da ikke. Er der nogen tilbehør ? heidi - 2008-07-22 23:35:39 det smager lækkert og er dejlig nemt at lave anonym - 2008-02-16 17:33:13 total nem og meget hurtigt....hvor smager det bare godt!! Dryp evt fedt fra bacon over en skive toast som varmesunder grillen i ovnen...drys brødet med læsøsalt og peber - evt lidt ketchup og server bacon, æg og tomat ovenpå....MUMS!! concillado - 2007-02-18 14:31:00 Tomat er absolut "no-go" vedr. nikkeloverførlsomhed i mad!!! Mona - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kommer køkkenrulle over og under bacon'en, det suger meget fedt. Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vidste ikke man kunne stege becon så hurtigt - godt råd! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne