Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pyt i pande

Pyt i pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
750 g.svinekød (skinkekød) i tern
50 g.løg
3 æbler f.eks. Belle de Boskoop æble
1 knivspidsstødt kanel
3 dl.svinebouillon
50 g.smør
3 spiseskeerfriskrevet peberrod
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pil og hak løget groft. Fjern kernehus, stilk og blomst fra æblerne, men skræl dem ikke. Skær et æble i helt små terninger.

Brun svinekødsterningerne i eget fedt eller hvis det er magert evt. i smør. Tilsæt løg og æbleterninger, drys kanel, salt og peber på og varm det godt igennem. Hæld bouillon over og lad retten simre under låg ganske svagt i ca. 15 minutter til kødet er mørt.

Tag kødet op og hold det varmt. Purer saucen gennem en sigte og smag den til med peberrod, salt og peber. Skær resten af æblerne i terninger og steg den i smør på panden. Bland dem i saucen sammen med kødet.

Server med små kartofler eller et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 40097 gange,
og udskrevet 534 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-10-13 19:49:35
Det hedder altså Pytt i Panna