Strauss kager

Strauss kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Makronbunde:
70 g.mandler
2.5 æggehvide
15 g.sukker
120 g.flormelis
 
 hindbærmarmelade eller abrikosmarmelade
 
 piskefløde
 
 nougat
 palmin
 
Opskrift:
Makronbunde:
Skold, smut og hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne stive med sukker, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.

Put massen i en sprøjtepose og sprøjt aflange stænger eller små runde cirkler.

Bag dem i ca. minutter ved 180 grader C. Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen.

Løft bagepapiret af pladen og over på et koldt opvredet viskestykke, så bliver det lettere at få bundene af papiret.


Makronbundene smøres med hindbær eller abrikosmarmelade.

Piskefløden piskes stiv og sprøjtes på kagerne, hvis runde skal det sprøjtes op i en top.

Overtrækkes med smeltet nougat rørt op med palmin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 20650 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dorthe   -  2021-04-08 14:21:58
Kan jeg komme palmin i kogechokolade?

J. Henriksen  -  2020-12-30 18:53:45
Hvor meget palmin???

  -  2013-03-17 22:07:05
Hvor mange kager er der til ca?

BW  -  2011-05-15 21:05:19
De skal bages ca.15-20 min.

Henrik  -  2011-02-21 21:01:40
Hvor lang tid skal marengsen sådan ca. have?