Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jansons Fristelser (den danske udgave)

Jansons Fristelser (den danske udgave), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kartofler
2 løg
1 glasrensede ansjoser
1/4 l.piskefløde
2 spsk.smør
 
 
 


Opskrift:

Kartoflerne skæres i tynde skiver eller stave. Løgene skæres i tynde ringe. I et smurt ildfast fad lægges et lag kartofler i bunden. Derpå fordeles løgringe og ansjoser og derefter endnu et lag kartofler. Fløden hældes over sammen med lidt af saften fra ansjosglasset. Smørklatter fordeles henover. Retten sættes i ovnen ved 200 grader i 50-60 min. Kartoflerne skal være møre og fløden tyk.

Tips:

Retten er velegnet til et frokostbord og særdeles god til julefrokosten. Der serveres Wasa fladbrød el. Rågi knækbrød med smør til. En øl og evt. en snaps hører sig også til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 32952 gange,
og udskrevet 614 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

DCM  -  2012-02-17 16:27:19
Kan også laves med monay sauce i stedet for fløde. Giver en god smag sammen med ansjoserne/benfri sild.


Conny  -  2011-06-13 02:24:49
Når man ikke kan lide ansjoser - så steger jeg een pk bacon i små stykker, og lader dem suge fedtet op på køkkenrulle, og ligger dem imellem laget, og hvem siger dog at det Skal være fedtfattigt, når man engang imellem skal have det godt med middagsmaden?. Jeg bruger halv fløde og halv mælk - ingen problemer - det smager ligeså godt.


Guffelhornet  -  2007-03-08 21:49:28
Den er rigtig god. Men bestemt ikke en slanke opskrift.