Grillede aubergineruller med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Skær aubergine i 8 skiver på langs. Grill skiverne til auberginerne er bløde og er begyndt at tage farve. Pensl dem på den ene side med olie eller pesto. Skær kalkunsnitslerne igennem på langs i tynde skiver, så der er 8 skiver i alt. Bank dem evt. lidt ud, så de har form som auberinesålerne. Krydr dem med salt, peber, citronskal og fint hakket hvidløg. Læg en skive kød på hver smurt auberginesål. Drys med hakket persille og soltørrede tomater og rul auberginerne om kød og fyld. Fæstn dem med en tandstik. Grill auberginerullerne i ca. 15 min. under hyppig vending. Server dem med nye kartofler og en tomatsalat eller grillede grønsager.
|
|
Opskriften er vist 13369 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lund, Canada - 2009-08-11 01:28:18 Server retten med en skive citron, der presses ud, umiddelbar før at man spiser rullerne. Det giver en fantstisk effect. Marianne - 2006-12-26 17:54:00 De er rigtigt gode, men også tidskrævende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne