Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt fisk ( Fedtfattig )

Ovnbagt fisk ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt fisk  ( Fedtfattig ), billede 4 Ovnbagt fisk  ( Fedtfattig ), billede 1 Ovnbagt fisk  ( Fedtfattig ), billede 2 Ovnbagt fisk  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 tsk. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
800 gram Torskefilet uden skind
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
6 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
2.5 dl. Cheasy fraiche 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Tilbehør:
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Pensl et ovnfast fad med oliemargarinen. Skær først torsken i portionsstykker og læg den i fadet, dernæst løg og tomater skåret i skiver og drys med salt og peber og dildkviste. Dryp citronsaft over og dæk fadet med alufolie.

Fisken bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter, til fisken er mør.

Rør fromage frais og creme fraiche godt sammen og smag til med hakket grønt, salt og peber og evt. hvidløg.

Server fisken sammen med dressing og tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (35 stemmer)

Opskriften er vist 129805 gange,
og udskrevet 5570 gange.


Energi:
KJ total 9800 (2333 kcal)
KJ pr. Pers. 2450 (583 kcal)
Vægt ialt 3504 gram
Vægt pr. Pers. 876 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stella  -  2011-01-28 10:03:05
Dejlig nem ret der smager godt. Jeg bruge multefilet og i stedet for kvark brugte jeg mager græsk yoghurt. Kan anbefales.


Georg  -  2011-01-21 17:05:16
kunne ikke overse folk snakkede om at udbytte torsken med pengasiusfilet, dertil vil jeg gerne sige føj for satan.. hvem bytter dog frisk fanget fisk ud med pengasius.. og pengasius er bare en lille opdrætsfisk som bliver fodret med alverdens affald hele sin levetid.. dårlig dårlig ide, hilsen en bekymret fisker/madfar


memme  -  2010-02-08 12:25:26
Lydder lækkert. Skal helt sikkert prøves i denne uge


borre  -  2008-07-07 19:32:39
Retten smager super, især med pesto over fisken og hvidløg i dressingen. Retten er lidt dyr, men det hele værd.


Annette  -  2007-11-08 17:18:09
retten kan laves billigere, men ikke mindre lækker med kulmule.


Mikkel  -  2007-08-03 11:36:41
Ok, fisk. Men et langt lækrere resultat opnåes hvis du spider rød Pesto i fadet og henover fisken. Hele pillede hvidløgsfed skal også med. SÅ bliver det lækkert!


Grethe  -  2007-06-26 19:22:42
uhm lækker ret.


Bari  -  2007-05-31 20:44:54
Hmm...lækkert. Prøv at skifte torsken ud med pangasiusfilet, det er et hit........... :-)


Per  -  2007-05-06 16:27:29
En anden gang så vil jeg hakke løgene, og de skal nok også have lidt længere tid, eller også skal folien ikke på, der bliver også en del væde i fadet, den kan hældes fra i en gryde og bruges til en sauce.


Danni  -  0000-00-00 00:00:00
UHHHH hvor det smager


mai og mette  -  0000-00-00 00:00:00
Muuuums, lækker fisk!! Men vi er ikke sikre på, at den kan gå under betgegnelsen "billg-ret"