Ovnbagt fisk (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 tsk. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
800 gram Torskefilet uden skind
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
2.5 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Tilbehør:
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9800 (2333 kcal)
KJ pr. Pers. 2450 (583 kcal)
Vægt ialt 3504 gram
Vægt pr. Pers. 876 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)