Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade

Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade, billede 4 Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade, billede 1 Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade, billede 2 Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
1 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 tsk. Paprika, rosen
0.5 tsk. Chili, stødt
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
0.5 tsk. Koriander, stødt
   


Opskrift:

Skyl kyllingefileterne i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges.

Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen. Men de kan også pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.

Tænd grillen i så god tid at kullene bliver grå. Kom fileterne på grillen og steg dem på begge sider ca. 20 minutter. Husk, at kylling skal gennemsteges. Server med frisk salat og flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (95 stemmer)

Opskriften er vist 157973 gange,
og udskrevet 5264 gange.


Energi:
KJ total 5920 (1409 kcal)
KJ pr. Pers. 1480 (352 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 721 KJ (171 kcal)
Protein 15.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sofie FH  -  2013-04-11 14:37:59
Suuuper lækker marinade! :) Jeg tilføjede lidt soya og østersauce, og udelod koriander, og den smagte virkeligt godt! :D Tilføj evt. lidt frisk ingefær, det gør godt! :)


Martin  -  2013-01-02 13:22:15
Rigtig nemt at lave og smager rigtig godt :D


  -  2012-06-09 11:34:54
Rigtig god marinade :) Dejlig nem at lave ;)


jonas  -  2011-10-18 02:29:35
du kan evt. hælde lidt øl i marinaden giver virkelig god smag


jonas  -  2011-10-12 16:18:47
rigtig god opskrift


Tina  -  2009-08-29 18:31:23
Virkelige lækker marinade, jeg bruger 2 dl ketchup istedet for 1 og så lader jeg fileterne ligge i marinaden i køleskabet i nogle timer. Giver en dejlig og lækker gennemtrængende smag.


Per  -  2007-06-10 12:03:43
På billedet har vi brugt en engelsk kartoffelsalat. Se opskriften her


Per  -  2007-06-10 12:03:10
Der er rigelig marinade til det dobelte antal kyllingefiletter, de skal have ca 20 minutter på grillen.


thina  -  0000-00-00 00:00:00
smager dejligt :o)


umulius  -  0000-00-00 00:00:00
god opskrift