Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrykylling (microovn)

Karrykylling (microovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllingefilet
1 hakket løg
1 æble i både
 salt
 peber
1½-2 dl.fløde 13%
2 tsk.karry
 
 
Opskrift:
Læg kyllingestykkerne i et mikrofad sammen med løg og æble. Krydr med salt og peber. Rør fløde med karry og hæld det i fadet. Stil retten i mikroovnen ved fuld effekt, 850 W, i 2 min. og derefter ca. 5 min. ved 2/3 effekt. Server retten med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20646 gange,
og udskrevet 766 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-02-04 12:08:07
jeg vil nok give dem 1 minut mere på hvert trin. altså 2 minutter ekstra fordi jeg ikke spiser rå kylling..

Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
måske er det bare mig, men jeg kan ikke få kyllingefilleterne til ar blive nok på den tid?