Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykylling (microovn)

Karrykylling (microovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllingefilet
1 hakket løg
1 æble i både
 salt
 peber
1½-2 dl.fløde 13%
2 tsk.karry
 
 


Tilbehør:
Løse ris
Opskrift:

Læg kyllingestykkerne i et mikrofad sammen med løg og æble. Krydr med salt og peber. Rør fløde med karry og hæld det i fadet. Stil retten i mikroovnen ved fuld effekt, 850 W, i 2 min. og derefter ca. 5 min. ved 2/3 effekt. Server retten med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19716 gange,
og udskrevet 736 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-02-04 12:08:07
jeg vil nok give dem 1 minut mere på hvert trin. altså 2 minutter ekstra fordi jeg ikke spiser rå kylling..


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
måske er det bare mig, men jeg kan ikke få kyllingefilleterne til ar blive nok på den tid?