Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Timian krydret lammekoteletter med chili og basilikum

Timian krydret lammekoteletter med chili og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 KNORR Raffinesse chili & basilikum
4-6 lammekoteletter
50 g.smør
1 fedhvidløg
 Frisk timian
 Reven citronskal
150-200 g.champignon
 Savojkål
3 dl.vand
Opskrift:
Knus hvidløg og kom det på panden med timian og reven citronskal.

Steg koteletterne på panden på begge sider indtil de er gennemstegte.

Kom lidt salt og peber på.

Tag dem af panden og hold dem varme ved at dække dem med sølvpapir.

Kog risene.

Hæld KNORR Raffinesse chili & basilikum i en gryde og tilsæt vandet.

Varm op under omrøring til saucen koger.

Læg låg på og lad saucen koge videre ved svag varme i ca. 3 min.

Svits champignonerne og savojkål i resterne af smørret og server det.

De svitsede grøntsager, sauce og koteletter serveres sammen med Basmatiris eller Timianris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7539 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu