| |
|
Timian krydret lammekoteletter med chili og basilikum
Timian krydret lammekoteletter med chili og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | KNORR Raffinesse chili & basilikum KNORR Raffinesse chili & basilikum | 4-6 | | lammekoteletter 4-6 lammekoteletter | 50 | g. | smør 50 g. smør | 1 | fed | hvidløg 1 fed hvidløg | | | Frisk timian Frisk timian | | | Reven citronskal Reven citronskal | 150-200 | g. | champignon 150-200 g. champignon | | | Savojkål Savojkål | 3 | dl. | vand 3 dl. vand |
| |
Knus hvidløg og kom det på panden med timian og reven citronskal.
Steg koteletterne på panden på begge sider indtil de er gennemstegte.
Kom lidt salt og peber på.
Tag dem af panden og hold dem varme ved at dække dem med sølvpapir.
Kog risene.
Hæld KNORR Raffinesse chili & basilikum i en gryde og tilsæt vandet.
Varm op under omrøring til saucen koger.
Læg låg på og lad saucen koge videre ved svag varme i ca. 3 min.
Svits champignonerne og savojkål i resterne af smørret og server det.
De svitsede grøntsager, sauce og koteletter serveres sammen med Basmatiris eller Timianris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7783 gange, og udskrevet 157 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|