Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet svinekotelet med grøntsagscouscous

Grillet svinekotelet med grøntsagscouscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
 
 Marinade:
1 spsk.frisk ingefær
2 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
2 tsk.spidskommen
 salt
 peber
1 lime eller citron
 
 Grøntsags couscous
2 gulerødder
4 stilkeblegselleri
1 gul eller rød peberfrugt
 evt. 1 stærk chili
300 g.couscous
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 frisk koriander eller bredbladet persille
 


Opskrift:

Rør marinaden sammen af finthakket igefær og hvidløg, olie, krydderier og saft af en lime eller ½ citron. Hæld marinaden over kødet og vend det. Lad det marinere mindst 15 minutter og højst ½ døgn i køleskab. Grill koteletterne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt. Gulerødder, blegselleri, peberfrugt og evt. chili skæres i små tern. Vandet til couscous koges og grøntsagerne koges heri et par minutter før couscous tilsættes og koges - se kogetiden på emballagen. gryden tages af kogepladen og olien røres i. Smag til med salt og peber. Lad det afkøle. Vedservering vendes friskhakket koriander i.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15809 gange,
og udskrevet 374 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu