Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Grillede bovsteaks med krydret pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Bovsteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bovsteaks, ca. 11/2 cm tykke
 salt
 peber
 evt. 1 spsk barbecue grillsauce
 
 Salat
250 g.tørrede pastarør eller skruer
1 peberfrugt
 evt. 1 lille chili
1 lilleagurk
 evt. 2 spsk kapers
10 oliven uden sten
 
 Dressing
3 dl.tomatjuice
11/2 spsk.olie
1-2 fedhvidløg
2 spsk.frisk basilikum eller 2 tsk tørret
1 bundtpersille
1 tsk.mild paprika
1 citron
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog pastaen efter anvisningen. Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber. Skær peberfrugten i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver. Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili. Lad salaten trække mindst 1/2 time, gerne længere. Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver. Lav fire snit i sværen på bovsteaksene. Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber. Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side. Krydr med salt. Fedt og ben fra fjernes på tallerkenen. Bovsteaks kan også steges på pande. Brun ved god varme 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31255 gange,
og udskrevet 608 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Allan Kruuse  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god prøv det