Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk grillet kotelet

Græsk grillet kotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk grillet kotelet, billede 4 Græsk grillet kotelet, billede 1 Græsk grillet kotelet, billede 2 Græsk grillet kotelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 nakkekotelet, 11/2 cm tyk
4 fedhvidløg
4 spsk.citronsaft
4 spsk.olivenolie
8 salvieblade eller 1 tsk tørret salvie
 salt
 peber
 
4 dl.yoghurt
1 agurk
1 fedhvidløg
0.5 tsk.tørret oregano
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 tomat
4 lilleløg
400 g.landbrød
 


Opskrift:

Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i 1-12 timer i køleskabet.

Afdryp yoghurten 1/2-1 time i et kaffefilter. Skræl og riv agurken groft. Pres væden af. Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber.

Krydr koteletterne med peber og steg den på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme. Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og lad koteletten hvile nogle minutter inden serveringen.

Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (175 stemmer)

Opskriften er vist 63819 gange,
og udskrevet 1082 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chris  -  2008-04-03 16:24:10
Smager genialt...