Chili-ruller på spid

Chili-ruller på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Chili-ruller på spid, billede 4 Chili-ruller på spid, billede 1 Chili-ruller på spid, billede 2 Chili-ruller på spid, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fars:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2 tsk. Chilisauce
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Hakket kød, æg, rasp, salt og peber blandes sammen til en fars. Skinke og persille hakkes fint og røres i farsen sammen med chilisaucen. Tril farsen i 2 pølser. Del hver pølse i 8 stykker, som formes til aflange ruller. Sæt dem på spid enkeltvis eller på række.

Grilles ca. 4 minutter på hver side.

Serveres med salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 61944 gange,
og udskrevet 1162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4452 (1060 kcal)
KJ pr. Pers. 1113 (265 kcal)
Vægt ialt 636 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 699 KJ (166 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-13 09:44:31
Overraskende god opskrift. Lavede ris og en nem tomatsovs af hakkede tomater, lidt fløde, chilli og hvidløg, der passede rigtigt godt til!

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan sagtens "krydre" med lidt ekstra Chili. Men så bliver det tilgængæld også lækkert