Chili-ruller på spid næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Fars:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2 tsk. Chilisauce
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4452 (1060 kcal)
KJ pr. Pers. 1113 (265 kcal)
Vægt ialt 636 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 699 KJ (166 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)