Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelske korteletter

Engelske korteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :


Engelske korteletter, billede 4 Engelske korteletter, billede 1 Engelske korteletter, billede 2 Engelske korteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
25 g.smør
2.5 dl.bouillon
0.5 tsk.hvidløgssalt
 peber
2 spsk.hvedemel
1 koprevne æbler
1 tsk.citronsaft
 
 


Opskrift:

Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. De brunes hurtigt i fedtstof på panden og lægges i et ildfast fad.

Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med udrørt meljævning. Rå, revne æbler blandes i saucen sammen med citronsaft og koger et øjeblik deri, til det er jævnt og tykt. Æblesaucen fordeles på koteletterne.

Retten stilles i ovnen uden låg 40 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Hertil serveres Pommes frits, grønne ærter og flødepeberrod.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 77087 gange,
og udskrevet 920 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AM  -  2016-01-22 08:58:18
Hvad har du kommet i tomaten?


Per  -  2009-09-12 11:53:58
For syns skyld har vi serveret flødepeberroden i en halv udhulet tomat.


Mosegaard Skovbrug  -  2009-06-12 08:40:55
Synes godt retten kan kombines med løg og lidt mere citron Løse ris er et godt tilbehør


Mille og Melissa  -  0000-00-00 00:00:00
ekstrem god