Engelske korteletter

Engelske korteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :
Engelske korteletter, billede 4 Engelske korteletter, billede 1 Engelske korteletter, billede 2 Engelske korteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
25 g.smør
2.5 dl.bouillon
0.5 tsk.hvidløgssalt
 peber
2 spsk.hvedemel
1 koprevne æbler
1 tsk.citronsaft
 
 
Opskrift:
Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. De brunes hurtigt i fedtstof på panden og lægges i et ildfast fad.

Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med udrørt meljævning. Rå, revne æbler blandes i saucen sammen med citronsaft og koger et øjeblik deri, til det er jævnt og tykt. Æblesaucen fordeles på koteletterne.

Retten stilles i ovnen uden låg 40 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Hertil serveres Pommes frites, grønne ærter og flødepeberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 86767 gange,
og udskrevet 1008 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-22 08:58:18
Hvad har du kommet i tomaten?

  -   2009-09-12 11:53:58
For syns skyld har vi serveret flødepeberroden i en halv udhulet tomat.

  -   2009-06-12 08:40:55
Synes godt retten kan kombines med løg og lidt mere citron Løse ris er et godt tilbehør

  -   2005-01-01 01:01:01
ekstrem god