Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Glaserede leverpostejtoppe

Glaserede leverpostejtoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverfranskbrød
1 æble
20 g.smør
100 g.leverpostej
1/2 dl.fløde
4 svesker
3 dl.sky
 
Opskrift:
Franskbrødet stikkes ud i runde skiver. Æblet skrælles, kernehuset bores ud, hvorefter æblet skæres i 4 tykke ringe. De stikkes ud med samme form som brødskiverne og koges i lidt sukkervand med citron for ikke at blive mørke, afkøles og lægges på den smurte brødskive. Leverpostejen røres med fløde og sprøjtes i en top på æbleringen. Toppen pyntes med en udblødt sveske. Anretningen glaseres.

Glasering:
Man bruger ofte at glasere æg, koteletter, steg, tunge m.m. Skyen skal være kold, men ikke stiv. Den dryppes på med en spiseske. Når et lag er stivnet, dryppes et nyt på.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9288 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bedstemor  -  2013-11-25 13:19:13
Fy for faaaaanden da! Sukkersød leverpostej, nej nej nej. Åh fy dada. Gav det til mine smukke børnebørn på 30 og 42, mens de så tom og jerry, og de begge kastede det i hovedet på mig. Prøvede det så selv, efter den kritiske reaktion, og det var virkelig noget, jeg ikke ville spise mere af! Mine børnebørn fik så deres sut, og deres bamser, og så var alt O K igen. Men nej, ikke godt! Tommel ned... Bedstemoren i Vejle. Sanna Marthe Lutzen

ulrikka  -  2009-03-12 22:41:42
Denne opskrift er en direkte afskrift fra Tørsleffs hvide frokostbog