Kalvekoteletter i sky med frugtsalat

Kalvekoteletter i sky med frugtsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
350 g.kalvefilet
 salt
 peber
40 g.smør/margarine
6 dl.brun kødsuppe
9 bladehusblas
1 appelsin
 grønne druer
 
 Frugtsalat:
1 appelsin
1 banan
10 blå eller grønne druer
1 æble
1.5 dl.piskefløde
0.5 citron saft heraf
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Kalvefileten deles på langs og skæres derefter i 8 små koteletter, der bankes, brunes i fedtstof, krydres og steges. Den varme suppe tilsættes husblas, klares og sies, hvorefter 8 platicbæ gre dækkes i bunden med 1 spsk. suppe. Når dette er stift, lægges halve grønne druer og appelsinbåde skåret i små trekanter på som pynt. Sky hældes over til at fæstne pynten. Derefter lægges en kotelet i hver form, der fyldes med sky. Når skyen er stivnet, vendes den af formen og anrettes på et fad med frugtsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 7213 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu