Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt, tørret lammekølle

Sprængt, tørret lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.lammeklump eller reelt stykke af køllen
4 spsk.havsalt
2 spsk.brun farin
1 tsk.kanel
1 citron
1 spsk.dildfrø
1 spsk.groft, knust peber
 
Opskrift:
Revet skal af citronen blandes godt med krydderierne. Saften af citronen gnides godt ind i kødet, og bagefter gnides krydderiblandingen også godt ind i. Læg kødet i et fad, dæk det til og sæt det på køl i fire dage.

Vend klumpen hver dag, men lad den væde, der trækker ud, blive i skålen. Efter fire døgn tørres saltet af, og nu er kødet fint at spise i tynde skiver, for eksempel med en kartoffelsalat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7594 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu