Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt, tørret lammekølle

Sprængt, tørret lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammeklump eller reelt stykke af køllen
4 spsk.havsalt
2 spsk.brun farin
1 tsk.kanel
1 citron
1 spsk.dildfrø
1 spsk.groft, knust peber
 


Tilbehør:
kartoffelsalat
Opskrift:

Revet skal af citronen blandes godt med krydderierne. Saften af citronen gnides godt ind i kødet, og bagefter gnides krydderiblandingen også godt ind i. Læg kødet i et fad, dæk det til og sæt det på køl i fire dage.

Vend klumpen hver dag, men lad den væde, der trækker ud, blive i skålen. Efter fire døgn tørres saltet af, og nu er kødet fint at spise i tynde skiver, for eksempel med en kartoffelsalat







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6863 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu