æggeblommer eller 1 helt æg2 æggeblommer eller 1 helt æg
Opskrift:
Halve, skrællede æbler uden kernehus koges møre i vand med sukker og citronsaft. Æblerne lægges i en randform. 6 blade husblas udblødes i koldt vand og smeltes i den varme sukkerlage. Den sies og blandes med æblemost, til der er 1/2 liter i alt. Gelésaften smages til med Vanila og hældes over æblerne. Når geleen er stivnet, dyppes formen et sekund i kogende vand. Randen vendes ud. Lidt cremesauce, evt. blandet med et par spiseskefulde flødeskum hældes i midten. Resten af cremesaucen serveres til.
Vanila cremesauce:
Cremepulver, sukker og lidt af mælken røres til en jævning. Æg eller æggeblommer tilsættes. Resten af mælken bringes i kog. Jævningen hældes i under omrøring, og det hele gives et opkog. Cremen afkøles i ro og piskes igennem før brugen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10434 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider