Rugbrødscreme

Rugbrødscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertcreme

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.fløde
0.5 stangvanille
4 æg
40 g.sukker
4 bladehusblas
100 g.revet rugbrød
 rabarberkompot
1.25 dl.piskefløde
Opskrift:
Fløde, vanille, æg og sukker koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.


karakterer:
Opskriften er vist 8211 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sjipsjap  -  2008-02-23 21:17:42
lidt mangelfuld i starten... hvad skal man gøre for at få det til at blive til creme? hvor længe skal den koge? skal den halve stang vamilie blive i cremen? hvis ikke, hvornår skal den så op?