Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugbrødscreme

Rugbrødscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertcreme

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 l.fløde
1/2 stangvanille
4 æg
40 g.sukker
4 bladehusblas
100 g.revet rugbrød
 rabarberkompot
1 1/4 dl. piskefløde


Opskrift:

Fløde, vanille, æg og sukker koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7069 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sjipsjap  -  2008-02-23 21:17:42
lidt mangelfuld i starten... hvad skal man gøre for at få det til at blive til creme? hvor længe skal den koge? skal den halve stang vamilie blive i cremen? hvis ikke, hvornår skal den så op?