Kærnemælksfromage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer, sukker og vanillesukker piskes hvidt.
Piskefløden piskes stiv.
De smuttede mandler males groft evt. i blender.
Vend æggeblanding og malede mandler i piskefløden og rør det godt sammen. Rør kærnemælken i. Smelt husblasen i en lille gryde med det vand der hænger ved. Hæld nu husblasen i blandingen i en tynd stråle under konstant omrøring. der omrøres jævnlig, indtil fromagen begynder at stivne, da hældes den i portionsglas eller en glasskål. Spises med frugtsauce eller henkogte frugter. Kan også pyntes med flødeskum, snittede mandler, frugt i strimler eller reven chokolade. Tips: vanillesukker kan skiftes ud med eller reven skal af 1/2 citron |
|
Opskriften er vist 76986 gange,
og udskrevet 1448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Tom - 2020-10-26 16:02:17 God, nem og hurtig lavet dessert, smager rigtig godt med lidt hakkede mandler i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne